Плевен е първата община, която се включва в проект за създаване

...
Плевен е първата община, която се включва в проект за създаване
Коментари Харесай

В Плевен ще кандидатстват в Гинес с най-дългото послание за мир

Плевен е първата община, която се включва в план за основаване на най-дългото обръщение за мир на планетата. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Лайънс клуб " Огледало " - Плевен, които започват тази концепция дружно с Лайънс клуб " Дунавски братя " и Лео клуб " Олимпиец ". 

Утре, 15 май, когато е празникът на Плевен, от 11:00 часа пред Центъра за работа с деца ще бъдат ситуирани винилови платна, на които всеки плевенчанин или посетител на града, ще може да напише своето обръщение за мир. Покана е отправена за поддръжка и присъединяване с персонално обръщение към кмета доктор Валентин Христов и ръководителя на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански.

Целта на основателите на плана е плакатът с послания да доближи най-малко 4 километра не по-късно от края на 2025 година и да кандидатства за " Рекордите на Гинес ". Части от винила ще бъдат изпратени до детски градини, учебни заведения, общински и регионални администрации, компании и компании в цялата страна. По този метод всяко дете и всеки възрастен ще може да вземат участие в " Рекордите на Гинес " със своето послание или рисунка на тематика мир.  

От Лайънс клуб " Огледало " – Плевен апелират всички общественици, културни общности, представители на бизнеса, на държавни и неправителствени институции да поддържат самодейността посредством дарения или да заявят присъединяване в самодейността като сътрудници на e-mail: [email protected]

След привършване на плана елементи от общото обръщение за мир ще бъде изпратено до Лайънс Интернешънъл, до Народното събрание, до Организация на обединените нации, както и до Европейския парламент.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР